Go to Top

Soovimise kunsti töötuba 03.01.2015

Kuidas luua endale meelepärast elu? Mida soovida aastaks 2015?
Mida teha selleks, et soovid täituksid?

Nendele ja muudelegi hea elu loomisega seonduvatele küsimustele leiame vastuseid
3. jaanuaril kl 14–18 Lihula Rahvaülikoolis

Töötoas on igaühel võimalik rännata ajas ja ruumis ning meisterdada endale uusaastakingiks vahva sooviposter.

Töötuba juhendab Berit Hiieväli

Osalemissoovist palun teatada 2.jaanuariks
E-post berit.hiievali@gmail.com
Tel 5349 8397


Tuleviku kujundamine algab unistustest ja ootustest. See mõtteenergia, mida Sa täna oma taotlustesse paned, hakkab suurendama kõigi nende positiivsete muutuste toimumise tõenäosust, mida Sa oma ellu soovid. Soovid hakkavad jõustuma. Seetõttu on oluline teada, milliseid sündmusi  Sa tegelikult oma ellu soovid. Sageli võib juhtuda, et soovime palju raha või võluvat kaaslast, aga sel hetkel, kui need soovid täituvad, adume, et tegelikult vajame me rahuloluks sootuks muud. Kuidas eristada olulist ebaolulisest? Millised on minu hinge sügavamad salasoovid? Kuidas neid ära tunda ja ennast sellisel määral usaldada, et soovid saaksid hakata täituma? Nendele ja mitmetele teistele küsimustele leiame vastused „Soovimise töötoas“, mida juhendab Berit Hiieväli.

Berit sündis 22.septembril 1981.a Läänemaal, Ridase külas. Berit on õppinud informaatika ja pedagoogikaga seotud erialasid. Senised töökohad on olnud ülikoolide juures, võimaldades kätt proovida nii administratiivsetes kui ka tudengite õpetamisega seotud valdkondades. Arvutimaailma kõrval pakub Beritile huvi inimhingede toimimisloogika. Ta on osalenud mitmetes enesearenguga seonduvates koolitusprogrammides, tegeleb teetatervendamise ja joogaga. Beritit võib pidada elukunstnikuks – ta julgeb järgida oma hinge kutset ning astuda samme, mis nõuavad suurt arenguvalmidust. Viimane elumuutev kogemus sai Beritile osaks sel sügisel, läbides palverändurite teekonna Santiago de Compostela’sse. Uus aasta toob Beritile muuhulgas kaasa põnevad rännakud mööda maailma ning tudengite koolitamise Haapsalu Kolledžis.

„Soovimise töötuba“ viis Berit aasta tagasi läbi nii Tallinnas, Pärnus kui ka Kuressaares. Lähedaste palvel kohtume sel aastal kodukandis Läänemaal.

Kolmas jaanuarikuu päev on hea aeg, et:

  • jätta hüvasti möödunuga ning seada sihte uueks aastaks;
  • kinkida endale üks õdus pärastlõuna, tegelemaks iseendaga toetavate kaaslaste seltskonnas ;
  • rännata oma sisemaailmas ja teadvustada oma tegelikke vajadusi ja hingeigatsusi;
  • tunda loomisrõõmu, meisterdades oma selle aasta soovipostrit;
  • jagada elurõõmu!

Töövahendid on kohapeal olemas, kuid soovi korral võib ühes võtta endale käepärased KÄÄRID.
Töötoa osalustasu on 5 eurot, millest 4 eurot läheb tegevuskuludeks ja 1 euro annetusfondi Lihula lastele kunstitarvete ostmiseks.


Fotod koolituselt